Želite li postati dio kolektiva MKV d.o.o.? Želite li raditi u poduzeću koje brine o socijalnoj sigurnosti svojih zaposlenika te svoju poslovnu uspješnost dijeli sa njima? Želite li svojim stručnim kompetencijama i radom pridonijeti većoj konkurentnosti poduzeća na Europskom tržištu? Želite li za dobro obavljen posao biti prikladno plaćeni i nagrađeni?

Ako je Vaš odgovor potvrdan te ispunjavate uvjete za zaposlenje, ispunite upitnik o zapošljavanju (u cijelosti) te ga zajedno sa Vašom fotografijom ili kopijom osobnog dokumenta dostavite putem pošte ili e-mail adrese info@mkv-mont.hr

Trebate dodatne informacije? Nazovite nas na

+386(0)820 525 91

ili nam pošaljite upit tako da ispunite online obrazac:

U godinama djelovanja na tržištu uspjeli smo ispuniti veliku većinu postavljenih ciljeva, što je zasluga svih zaposlenih. U narednim godinama potrebno je održati opseg poslovanja, ali i istražiti nove mogućnosti. Prije svega ciljamo na vlastitu ili partnersku proizvodnju, odnosno na sastavljanje poluproizvoda u metalnoj industriji.

Mario Vouk - direktor

TKO SMO?

Bavimo se vođenjem i provedbom projekata za proizvodnju, preradu, montažu i demontažu metalnih proizvoda i poluproizvoda u industrijskim postrojenjima.

Kontaktirajte nas

Dragutina Kunovića 27
          HR - 49218 Pregrada

+386 (0)820 525 91

+386 (0)40 467 673

+386 (0)820 525 92

info@mkv-mont.hr