Profil poduzeća

Nakon dugogodišnjeg iskustva vođenja izrade projekata te prerade, montaže i demontaže metalnih proizvoda i poluproizvoda u različitim sferama industrijske proizvodnje, 2010. godine Marjan Vouk osniva obiteljsko poduzeće MKV MONTAŽA d.o.o.. Od svog osnivanja poduzeće bilježi neprestani rast prihoda te povećanje ljudskih resursa. Nažalost, 2017. godine poduzeće potresa iznenadna smrt direktora.

Zbog organizacijskih i vlasničkih promjena, vodstvo poduzeća odlučilo je o preuzimanju projekata sa partnerskim poduzećem VORIO d.o.o., kojem je vlasnik i direktor Mario Vouk. Glavnu djelatnost poduzeća čine montaža, prerada i demontaža industrijskih postrojenja i cjevovoda u različitim područjima automobilske, prehrambene, prerađivačke i petrokemijske industrije. Veliki značaj poduzeće pridaje zavarivanju. Uvažavamo zahtjeve klijenata te sa osposobljenim i certificiranim zavarivačkim kadrom dosežemo vrhunsku kvalitetu zavara i proizvoda. Svi varioci posjeduju valjane certifikate zavarivanja.

Prisutni smo na Europskom, Sj.Američkom, Azijskom te Afričkom tržištiu. Temelj našeg poslovanja je zadovoljstvo klijenata, što odražava sposobnost, organizaciju, kvalitetu, suvremenu opremu i ispravnost. Sa našim klijentima želimo stvoriti i održavati dugotrajne partnerske odnose.

Poduzeće slijedi nove trendove i zahtjeve na području organizacije, vođenja, sigurnosti i zaštite na radu te konstantno težimo daljnjem razvoju i poboljšanju. Kvalitetu vođenja poduzeća dokazali smo sa certifikatom ISO 9001:2008 te sa sigurnosnim certifikatom SCC*/SCP(VCP) iz svibnja 2012. godine. U poduzeću VORIO d.o.o. standard ISO 9001:2012 nalazi se u fazi dobivanja.

Godine 2014. osnovali smo partnersku tvrtku MKV-MONT d.o.o. u Hrvatskoj s ciljem pružanja kvalitetnog i stručnog kadra.

Sjedište tvrtke nalazi se na ulici Dragutina Kunovića 27, HR - 49218 Pregrada.

Gdje nas nađete?

VIZIJA PODUZEĆA

Postati prepoznatljivi u Europi po svojoj stručnosti, brzini i kvaliteti na području montaže industrijskih sistema.

Sa širokom mrežom uspješnih partnerskih odnosa želimo ponuditi cjelokupna tehnološka rješenja sa ciljem zadovoljavanja potreba klijenata.

MISIJA PODUZEĆA

Jedna od osnovnih misija poduzeća je briga o zaposlenima te stvaranje ugodne radne atmosfere i socijalne sigurnosti.

Želimo uspješno zadovoljiti sve potrebe i želje klijenata, te stvarati i održavati dugotrajne partnerske suradnje CEC (poduzeće-zaposleni-klijenti).

VRIJEDNOSTI PODUZEĆA

Gradimo i održavamo brižljiv odnos sa svakim klijentom, dobavljačem i zaposlenim. Brinemo o socijalnoj sigurnosti svojih zaposlenika te pridajemo veliku važnost njihovoj sreći i boljitku.

Usluge vršimo brzo, stručno i kvalitetno te slijedimo nove tehnološke promjene i inovacije, kako u menađmentskom tako i u proizvodno-izvedbenom procesu. Neprestano osposobljavamo i pružamo kvalificiran i odgovarajući kadar koji zajedno sa poduzećem dijeli viziju i vrijednosti.

Sigurnost i kvaliteta

Kvaliteta je naš cilj

U poduzeću MKV Montaža d.o.o. neprekidno slijedimo trendove i zahtjeve na području organizacije vođenja i sigurnosti i zdravlja na radu. Kvalitetu vođenja poduzeća dokazujemo s certifikatom ISO 9001:2008 i sigurnosnim certifikatom SCC*/SCP(VCP), dobivenim u maju 2012.

Također, u poduzeću veliku važnost dajemo varenju. Pratimo zahtjeve klijenata i s usavršavanjem naših varioca dosežemo najvišu kvalitetu naših proizvoda. Svi varioci imaju važeći a-test.